Tuleviku esindus on avamänguks valmis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Homme algavad Eesti jalgpalli meistriliiga meistrivõistlused ja päev hiljem peetakse esiliiga võistkondade avavoor.


Tuleviku meistriliiga meeskond kohtub homme kell 14 Viljandi kunstmuruväljakul JK Sillamäe Kaleviga ja klubi esiliiga võiskond teeb pühapäeval kell 14 sealsamas avamängu Rakvere FC Floraga.



Nagu ütles meistriliiga meeskonna peatreener Marko Lelov, on võistkond hooaja alguseks valmis. «Oleme hästi treeninud,» lausus ta.



Eelmise hooaja teise poolega võrreldes on Tuleviku koosseisus kõige suurema muutuse läbi teinud kaitseliin. Seda nimetab treener praegu võistkonna hellaks kohaks.



«Treeningkohtumistes oleme kaitseliinis katsetanud eri variante ja lihvinud koostööd,» rääkis ta.



Ründeliinis ja poolkaitses on seis Lelovi hinnangul veidi parem, sest neisse on mullune põhituumik alles jäänud.



Marko Lelov nentis, et avavooru vastast JK Sillamäe Kalevit pole ta ettevalmistusperioodil palliplatsil tegutsemas näinud, küll aga on ta mullu tiitlivõistlused Tulevikust koha võrra kõrgemal lõpetanud sillamäelaste mängu kohta eri kanalitest infot hankinud.



«On selge, et mäng tuleb raske. Meie eelis on aga koduväljak — võrdsete võistkondade puhul on see sageli oluline,» arutles treener, tunnistades, et veel selle nädala algulgi polnud selge, kas avakohtumised ikka Viljandis peetakse.


«Lõpliku otsuse tegime neljapäeva hommikul,» ütles Tuleviku jalgpalliklubi tegevjuht ja esiliiga esinduse treener Aivar Lillevere.



Sel aastal maksab kõigile Tuleviku meistri- ja esiliiga kodumängudele lubav hooajapilet 500 krooni. Aivar Lillevere sõnul annab see aasta jooksul ligi paarisajakroonise võidu.



«Kui käia kõiki Tuleviku meistri- ja esiliiga kodumänge vaatamas 25-kroonise piletiga, tuleb kokku välja anda 725 krooni,» arvutas ta ning lisas, et hooajapiletiga pääseb ka karikamängudele.



Eesti jalgpalli meistrivõistluste hooaja esimesel poolel loositakse igal kohtumisel välja üks pääse Eesti ja Brasiilia koondise kohtumisele. Loosis osalevad ka kõik klubi hooajapileti soetanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles