Kuidas seletada, mis sõda on (2)

Margus Haav
, kultuuritoimetaja
Copy
Viljandi linnakunstnik Kristi Kangilaski on lõpetanud 2013. aastal Eesti kunstiakadeemia graafika erialal. Lisaks illustreerimis- ja kujundustööle ta kirjutab ja maalib. Kangilaski autoriraamatud on pälvinud hulga tunnustust, tema illustreeritud raamatud on valitud ka viie kauneima Eesti lasteraamatu hulka.
Viljandi linnakunstnik Kristi Kangilaski on lõpetanud 2013. aastal Eesti kunstiakadeemia graafika erialal. Lisaks illustreerimis- ja kujundustööle ta kirjutab ja maalib. Kangilaski autoriraamatud on pälvinud hulga tunnustust, tema illustreeritud raamatud on valitud ka viie kauneima Eesti lasteraamatu hulka. Foto: Erakogu

Illustraator, kunstnik ja kirjanik Kristi Kangilaski avaldas uue autoriraamatu «Sõda on nagu ...», milles ta võrdleb suurt konflikti lastele tuttavate olukordadega, aidates nii aru saada, mis on see, mis ühe riigi teisega tülli ajab.

Me kõik tülitseme mõnikord. Kas see üldse erineb suurest sõjast või on see erinev ainult sellepärast, et me oleme selles tülis kahekesi või neljakesi ja mitte terve riigi rahvaga? Raamat kutsub lapsi ja vanemaid mõtlema, kas on mingi võimalus, kuidas saaks konflikti vältida. Kas samal viisil nagu kaks inimest saaks konflikte vältida ka riigid?

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles