Saalijalgpallis võitsid Kaare tänaval õppivad poisid

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhikooli noormeeste saalijalgpalliturniiril tulid võitjaks Jakobsoni gümnaasiumi filiaalis õppivad poisid.
Põhikooli noormeeste saalijalgpalliturniiril tulid võitjaks Jakobsoni gümnaasiumi filiaalis õppivad poisid. Foto: Margit Kurvits

Viljandimaa koolide kuuenda kuni üheksanda klassi poiste saalijalgpalli esivõistlustel osales 11 kooli.

Nad alustasid turniiri kolmes alarühmas ning selgitasid seejärel vahemängudes kolm edukamat, kes jagasid omavahelisel mõõduvõtul auhinnakohad.

Esikolmikusse pääsesid Jakobsoni gümnaasiumi filiaal ning Paalalinna ja Abja gümnaasium. Finaalturniiril sai kaks võitu Jakobsoni gümnaasiumi filiaal, kes hoidis oma värava puutumata ja lõi vastaste omasse seitse palli.

Teiseks tuli Paalalinna ja kolmandaks Abja gümnaasiumi võistkond.

Võidukasse meeskonda kuulusid Illimar Loigo, Oskar Berggren, Kristo Leemet, Steven Jents, Sander Loigo, Sander Luik, Lauri Eluri, Taavi Rattasep ja Kermo Aasmäe.Poiste õpetaja on Toomas Jüris.

Turniiri paremateks mängijateks tunnistati võitnud võistkonnast Illimar Loigo, Paalalinna gümnaasiumist Karl Roosna ja Abjast Silver Kask.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles