Margus Hunt pühendub Ameerika jalgpallile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: Elmo Riig / Sakala

Margus Hunt pühendub lähituleviku sellele, et kindlustada kaugem tulevik.


«Kuu puhkan, siis alustan ettevalmistust otsustavaks jalgpallihooajaks ja järgnevaks NFL-i draftiks. Jah, ma tahan pääseda NFLi, et ei peaks elu lõpuni raha pärast muretsema,» kirjutab «Õhtuleht».

Kolm päeva on möödas ülikooli jalgpallihooaja viimasest kohtumisest, kus Hunt tegi suuri tegusid: murdis kolmel korral maha vastaste mängujuhi ja aitas Southern Methodist University karikamängu Compass Bowli võiduni. Telekanali ESPN asjatundjad valisid Hundi mängu parimaks.

Kettaheide ei tule vestluse ajal kordagi teemaks. Hundil on täpselt teada, mis temast saada võiks: NFL-i miljonär. Et elu saaks kindlustatud.
«NFL-is kindlustaksin tuleviku,» kõlab Hundi sõnum. «Kui mängin viis aastat, hakkan NFL-i pensioni saama... On, mille nimel rügada.» Ent raha pole ainus, mis paelub. Raha on kõrvalprodukt. Tähtis on mäng. Võidud. Võimalus teenida Super Bowli võiduga kaasnev meistrisõrmus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles