Marko Koks: võtame ühe mängu korraga

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Ehkki Viljandi HC meeskonna mäng on sel hooajal heitlik olnud, usub treener Marko Koks, et veel on võimalik Eesti meistrivõistlustel medaliheitlusse sekkuda.
Ehkki Viljandi HC meeskonna mäng on sel hooajal heitlik olnud, usub treener Marko Koks, et veel on võimalik Eesti meistrivõistlustel medaliheitlusse sekkuda. Foto: Marko Saarm

Viljandi HC meeskonna mäng on sel hooajal kulgenud üle kivide ja kändude: Balti liigas tuli meeskonnal enamasti tunnistada vastaste paremust ning Eesti meistriliigas on ta kuue võistkonna seas neljandal kohal. Treener Marko Koks usub siiski, et veel on võimalik Eesti meistrivõistlustel medaliheitlusse sekkuda.

Marko Koks, Eesti meistrivõistluste start läks meeskonnal hästi, aga edasi on teie mängumasin suhteliselt raskelt liikunud. Mis on olnud selle põhjused?

Meie koosseis on niigi hõre ja täiskoosseisuga ei ole saanud tänavu üldse mängida. Osa mängijaid peab kaitseväes aega teenima ja lisaks on olnud väga palju vigastusi – selja- ja jalahädasid. Meil on kaks leegionäri Valgevenest ja üks Ukrainast, vahepeal olid kõik kolm vigastusega väljas. Ühel välismängijal oli vigastus kergem, nüüdseks on ta juba rivis, teine vajas operatsiooni, kolmandat vaevab seniajani kõõluse vigastus. Eemale on jäädud ka töökohustuste täitmise tõttu.

Võistkonnas tervikuna on seis nüüd juba parem ning üsna mitu meest on taas rivis. Pilt on veidi parem kui aasta lõpus ja jaanuaris ning kaks mängijat on veel paranemas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles