Treeningule viivad jalad aitavad tüdimust peletada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädal tagasi Hamburgist regatilt «Baltic Cup» naasnud Kärolyn Mäesaar oli neljapäeval sunnitud treeningul ergomeetrit tõmbama, sest väljas möllav sügistuul sportlastel kodujärvele minna ei lubanud. Täna on sõudjatel sügishooaja eelviimane võistlus. Ühtlasi on see Tartus teoks saav väikeste aluste Emajõe regatt noortele esimene katsevõistlus tulevat hooaega silmas pidades.
Nädal tagasi Hamburgist regatilt «Baltic Cup» naasnud Kärolyn Mäesaar oli neljapäeval sunnitud treeningul ergomeetrit tõmbama, sest väljas möllav sügistuul sportlastel kodujärvele minna ei lubanud. Täna on sõudjatel sügishooaja eelviimane võistlus. Ühtlasi on see Tartus teoks saav väikeste aluste Emajõe regatt noortele esimene katsevõistlus tulevat hooaega silmas pidades. Foto: Elmo Riig

Möödunud nädalavahetusel tõmbasid Eesti noortekoondise sõudjad Saksamaal Balti karikaregatil võistlushooajale joone alla. Juba täna teevad nad algust uuega, asudes end tõestama Emajõe regatil.

«Tõsi, «Baltic Cupilt» naasnud noortele on väikeste aluste Emajõe regatt hooaja viimane mõõduvõtt. Samas on see esimene koondise katsevõistlus, kus järgmist hooaega silmas pidades on tarvis end otsustajatele heast küljest näidata,» kõneles Viljandi sõudeklubi treener Ruth Vaar.

Nädala eest Saksamaal Hamburgis Allermöhe kanalil peetud alla 17-aastastele noortele mõeldud Läänemere-äärsete riikide karikavõistlused andsid Eestile läbi aegade suurima medalisaagi. Viljandist tegid seal kaasa Kärolyn Mäesaar ja Hugo Mengel ning mõlemad istusid Eesti koondise paarisaerulises neljapaadis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles