Tantsijad tõid Võrust neli medalit

, tantsuõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Arusoo ja Birgit Alvre said Võrus kolmanda koha laste esimeses nelja tantsu klassis.
Eerik Arusoo ja Birgit Alvre said Võrus kolmanda koha laste esimeses nelja tantsu klassis. Foto: Priit Vares

Oktoobri viimasel nädalavahetusel peeti Võrus järjekordne tantsuturniir «Magus algus» ja C-klassi karikavõistluste etapp.



Viljandi huvikooli tantsuklubi Linavästrik paarid said kolm kuldmedalit ja ühe pronksi.

Noored tantsijad Eerik Arusoo ja Birgit Alvre tulid kolmandaks laste esimeses nelja tantsu klassis ning läksid üle järjekorras kolmanda taseme ehk kuue tantsu klassi. Kuueaastane Birgit Alvre on noorim, kes on sellises vanuses nii kaugele jõudnud.

Juunioride teises E-klassis tulid Ants Edgar Osi ja Age Arusalu võitjaks nii Ladina-Ameerika kui standardtantsudes. C-klassi karikavõistlustel pälvisid Urmet Arusoo ja Kristiina Puusild võidu Ladina-Ameerika tantsudes täiskasvanute klassis.

Möödunud laupäeval osales kaks Viljandi paari Tallinnas tantsuklubi Mambo korraldatud turniiril «Haabersti sügis».

Äsja kuue tantsu klassi jõudnud kaheksa-aastased Leo Muiste ja Karin Maria Saarepuu tegid oma esimese selle klassi võistluse noorema vanuseklassi puudumise tõttu 10—11-aastaste rühmas ning said tubli 13. koha.

Juunioride esimeses D-klassis olid Ain Erich Osi ja Merili Maalmeister Ladina-Ameerika tantsudes kaheksandad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles