Veerandsaja teose tõlkija pole veel tööd jätnud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valda Raud ja Jaan Tammsalu vestlesid südamest südamesse kui vanad sõbrad ning tõlkija usaldas kirikuõpetajale ka selle, et ta on saanud endale hea luubi ja teoski, mida tõlkima asuda, on välja valitud.
Valda Raud ja Jaan Tammsalu vestlesid südamest südamesse kui vanad sõbrad ning tõlkija usaldas kirikuõpetajale ka selle, et ta on saanud endale hea luubi ja teoski, mida tõlkima asuda, on välja valitud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kõik, kes laupäeval Heimtali muuseumi tulid, läksid kohe sünnipäevalast Valda Rauda õnnitlema ja tema hea väljanägemise üle rõõmu avaldama.


«Kinkisime talle näituse koos pidulistega. Siin on koos ema head sõbrad,» ütles Valda Raua tütar Anu Raud soojaks köetud tubades nii näitust avades kui pidu ennast sisse juhatades.



Tegelikult oli pidu käinud juba mõnda aega ning sünnipäevalapse kõrval olev tool ei jäänud hetkekski tühjaks.



«Kõik meie kohtumised on olnud mõnusad ja kõik raamatud, mida oled tõlkinud, on väga head. Meid kõiki on siia toonud armastus,» lausus praegune Tallinna, varasem Viljandi Jaani kiriku õpetaja Jaan Tammsalu nii juubilari kui teda õnnitlema tulnute poole pöördudes.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles