Soodsad tehingud annavad Viljandi haiglale võimaluse peahoonest välja kolida (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Hoonerida Jämejala haiglakompleksi kõrval peaks saama logistikakeskuseks, kus on suur köök, pesumaja, töökojad ning muu haiglale vajalik.
Hoonerida Jämejala haiglakompleksi kõrval peaks saama logistikakeskuseks, kus on suur köök, pesumaja, töökojad ning muu haiglale vajalik. Foto: Elmo Riig

Kui veel mõni aeg tagasi mängis Viljandi haigla juhtkond mõttega, et pärast uue hoone valmimist ei saagi praegusest peahoonest täielikult lahkuda, sest kööki ja pesumaja pole kuhugi kolida, siis nüüd on haigla leidnud raha Jämejala parki järgmise hoone ehitamiseks.

Nagu rääkis sihtasutuse Viljandi Haigla juhatuse esimees Priit Tampere, oli alles hilja­aegu suur mure, kuhu viia aasta pärast kesklinnas valmivale haiglale ja tervisekeskusele Tervikum vajalik logistikakeskus, ning kõne all oli ka võimalus, et vähemalt osaliselt peab praeguses üheksakorruselises peahoones tööd jätkama. Nüüd on aga logistikakeskuse tarbeks projekti koostamine lõpusirgele jõudnud ning asutakse otsima ehitajat, kes Jämejala pargi servas suuresti kasutuna seisva hoonerea haigla vajadusi silmas pidades renoveeriks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles