Naabrid tulevad linnale appi laululava ehitama

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arhitektuurivõistlusel valiti välja töö, mille järgi hakatakse vana lauluväljakut uueks ehitama. Valmis peaks see saama järgmisel aastal.
Arhitektuurivõistlusel valiti välja töö, mille järgi hakatakse vana lauluväljakut uueks ehitama. Valmis peaks see saama järgmisel aastal. Foto: Osaühing Kadarik Tüür Arhitektid

Viljandi linnajuhid mõistsid juba enne ehitaja otsingute algust, et uue laululava rajamiseks jääb raha vajaka, ning veensid kogu ülejäänud maakonda endale appi tulema.

Viljandimaa valdade ja linnade juhid asusidki eelmisel nädalal seisukohale, et linna tuleks lauluväljaku loomisel abistada ning kahe aasta jooksul võiksid kõik ülejäänud maakonna omavalitsused anda Viljandile 150 000 eurot. Kunagi varem pole vallad ja linnad sel moel midagi ehitanud ning naabritele on rahaabi antud vaid õnnetuste likvideerimiseks.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles