Linnavalitsus jagas stipendiume

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi raekoda
Viljandi raekoda Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus otsustas esmaspäevasel istungil, kes saab 2009. aasta esimese taotlusvooru spordi-, loome- ja üliõpilasstipendiumid.


Veteransportlastele Hilja Bakhoffile ja Voldemar Kangilaskile määrati 3000 krooni osalemiseks veteranide maailmameistrivõistlusel Lahtis.

Vasaraheitja Martin Lehemets, sõudja Alo Kuslap ja jooksja Merli Lill said 2000 krooni spordimeisterlikkuse tõstmiseks ning sõudja Kaspar Taimsoo võib samaks otstarbeks kasutada 3000 krooni. Aerutaja Tanel Heli sai 3000 krooni, et valmistuda klassi U23 Euroopa meistrivõistlusteks.

Võimlemisklubile Meetrum määrati 3000 krooni rahvusvahelisel võimlemisfestivalil osalemiseks ning vibulaskjad Ants-Martti Helinurm ja Taavo Allik said 2000 krooni osalemiseks juunioride maailmameistrivõistlustel.

Loomeinimestest pälvis Aivar Trallmann 6000 krooni vaikse neljapäeva kontserdi korraldamiseks (Arvo Pärdi «Johannese passioon»). Mittetulundusühingule Viljandimaa Singel määrati 3000 krooni üle-eestilise loodusfotode võistluse «Kui ma oleksin puu, milline ma oleks» korraldamiseks erivajadustega inimestele.

3000 krooni said Katri Smitt, kes annab välja näituste «Viljandi läbi lillede» ja «Lilled vanalinnas» 16 parema fotoga postkaardikogu, Eha Remmel luuleraamatu kirjastamiseks, Reet Post heliplaadi «Sodiaak. Nikolai Baturin» väljaandmiseks ning Itta Arak invateatri Karlanda etenduse «Oi armastus» lavaletoomiseks. Kunstnik Priit Pangsepale määrati 4000 krooni loominguliseks tegevuseks.

5000-kroonise üliõpilasstipendiumi pälvisid Kristel Nõges ja Heli Pius, neist esimene osalemiseks õpingutel Islandil taastuvenergia instituudis ning teine õpinguteks Inglismaal Greenwichi ülikoolis.

Samuti andis linnavalitsus nõusoleku Tallinna spordiseltsi Kalev tennisekoolile ja spordiseltsile Meduus õpilaste tervistava suvelaagri korraldamiseks Viljandis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles