Liinibuss ei püsinud libedal teel

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraavi sõitnud liinibuss.
Kraavi sõitnud liinibuss. Foto: Politsei

Eile kell 20.26 juhtus liiklusõnnetus Karksi vallas Valga—Uulu maantee 54. kilomeetril, kus teelt välja sõitnud auto tõttu sattus õnnetusse ka liinibuss.

Politsei pressiesindaja Kerly Peiteli sõnul sõitis Valga suunas liikunud sõiduauto Audi A4, mida juhtis 57-aastane Ago, libeduse tõttu vasakule lumevalli. Kinnijäänud sõidukit aitas välja tõmmata Mitsubishi, ning et sikutada tuli risti üle sõidutee, panid asjaosalised turvalisuse tagamiseks välja ohukolmnurgad.


Samal ajal lähenes Valga poolt 59-aastase Viktori juhitav liinibuss Scania, mis sõitis Tartust Pärnusse. Libeduse tõttu ei suutnud bussijuht sõidukit peatada ja sõitis teelt välja paremale poole teekaldast alla.

Liinibussis viibis 10 sõitjat, kuid õnneks nad kannatada ei saanud.

Sõidutee oli sündmuskohal kaetud jääga. Ka mujal Eestis oli teeinfo järgi teedel lumesulaveest tekkinud jäiseid lompe ning metsavahelistel teelõikudel esines peaaegu kõikjal libedust. Libedad on ka kõrvalmaanteed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles