Viljandi Võrkpalliklubi asub põhiturniiril teist kohta jahtima

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Võrkpalliklubi jätkas nädalavahetusel võidulainel: 3:0 võit tuli nii Võru Võrkpalliklubi kui Põltsamaa Võrkpalliklubi üle.
Viljandi Võrkpalliklubi jätkas nädalavahetusel võidulainel: 3:0 võit tuli nii Võru Võrkpalliklubi kui Põltsamaa Võrkpalliklubi üle. Foto: Elmo Riig

Nädalavahetusel nii kodus kui võõrsil võetud kindel võit kergitasid Viljandi Võrkpalliklubi meeskonna Eesti esiliiga põhiturniiril kolmandaks ning reedel kodusaalis ees ootava põhiturniiri viimase mänguga on tal võimalik veel koha võrra tõusta.

Laupäeval alistas Viljandi Võrkpalliklubi 3:0 Võru Võrkpalliklubi. Pühapäeval võitis sama skooriga Põltsamaa Võrkpalliklubi. Väärib märkimist, et meeskonna võidujada on nüüdseks 14-mänguline, ta on püsinud võitmatuna juba novembrikuu lõpust.

Vastasseisu Võru meeskonnaga lahendasid viljandlased geimivõitudega 25:9, 25:17, 27:25. Nagu ütles üle pika aja taas Viljandi eest platsile jooksnud Siim Ennemuist pärast mängu, tuli esimene geim väga kindlalt, ent teises ja kolmandas geimis neid punkte enam nii lihtsalt ei lisandunud. «Selline standardne võistkondade teema: teised ja kolmandad geimid võib-olla nii innukalt ei tule. Kolmas geim läks napilt, aga siiski võitsime – 3:0.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles