Viirus sunnib sportlasi alternatiive leidma ja võistlusi ära jätma

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi Premium-liiga hooaja avapauk käis üle-eelmisel pühapäeval Tartus Sepa staadionil ning mängu järel tuli tunnistada 1:2 kaotust Tartu Tammekale. Riigis kehtestatud eriolukorra tõttu pole teada, millal järgmine liiga kohtumine peetakse.
Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi Premium-liiga hooaja avapauk käis üle-eelmisel pühapäeval Tartus Sepa staadionil ning mängu järel tuli tunnistada 1:2 kaotust Tartu Tammekale. Riigis kehtestatud eriolukorra tõttu pole teada, millal järgmine liiga kohtumine peetakse. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Koroonaviiruse pandeemilise leviku tõttu otsustas valitsus, et 1. maini on keelatud kõik avalikud kogunemised ning sealhulgas jäävad ära spordi- ja liikumisüritused. Nii mõnelegi sportlasele tähendab see hooaja varajast lõpetamist või tavapärasele treeningule alternatiivide otsimist.

«Jooksma tuleb minna!» teatas Viljandi Tuleviku jalgpalliklubi peatreener Sander Post, kes oli ise just järvetiirult naasnud. «Töötame individuaalsete kavade järgi: on jooksutrennid ja jõutrennid, mida saab kas looduses või siis koduste vahenditega kodus teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles