Viljandimaal on elektrita 1400 majapidamist

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See Eesti Energia rikkekaart näitab, kui palju tuli nädala esimese kahe päevaga nende rikketelefonile teateid voolukatkestuste kohta.
See Eesti Energia rikkekaart näitab, kui palju tuli nädala esimese kahe päevaga nende rikketelefonile teateid voolukatkestuste kohta. Foto: Eesti Energia

Täna hommikul kella poole üheksa ajal oli Viljandimaal elektrita veel 1420 majapidamist ning esialgne prognoos annab alust arvata, et kõik sel aastal voolu tagasi ei saa.

Eesti Energia teatel on sel nädalal olnud Eestis üle 100 000 majapidamise elektrita ning tuhanded neist mitu korda. Viljandimaal oli teisipäeva hommikul elektrita 9700 klienti, nüüd on nende arv langenud 1420-ni.

«Keskpingeliine on palju parandatud, aga hulk tööd on veel teha,» tunnistas Eesti Energia jaemüügi kommunikatsioonijuht Tuuli Sokmann. Ta tunnistas, et prognoos on praegu selline, et kõik majapidamised sel aastal voolu tagasi ei saa.

Täna hommikul kell 6 oli tormikahjude tõttu elektrita veel 15 800 klienti üle Eesti. Kõige rohkem on vooluta majapidamisi Harjumaal (3949), Raplamaal (3827) ja Jõgevamaal (2099).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles