Ugala rahvas üllatas haiglas olevaid lapsi kinkidega

Alice Lokk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli Ugala teatri näitlejat üllatasid Viljandi haiglas viibivaid lapsi kingitustega.
Neli Ugala teatri näitlejat üllatasid Viljandi haiglas viibivaid lapsi kingitustega. Foto: Heigo Teder

Neljapäeval käisid neli Ugala lastelavastuse tegelast külas Viljandi haiglas viibivatel lastel ning jagasid neile kingitusi.

Ugala koguperelavastusest "Kohtume kell 8 Noa laeval" tuttavad kolm pingviini, keda mängivad Ilo-Ann Saarepera, Ringo Ramul ja Kata-Riina Luide, ning Janek Vadi kehastatav tuvi rääkisid lastele oma seiklustest Antarktikas ja Noa laeval ning julgustasid lapsi jõuluvanale esinema. Kingikotti oli varutud muinasjutuplaate, värvimisvihikuid ja lasteraamatuid. "Üheskoos lauldes, luuletusi lugedes ning ringtantsu lüües möödus aeg kiiresti ja ükski laps ei jäänud kingituseta," ütles teatri turundus- ja avalike suhete juht Mari Nurk.

 Viljandi haigla juhatuse esimees Priit Tampere oli Ugala teatri korraldatud üllatuse üle tänulik. "On väga tähtis ja südantsoojendav, kui kogukond meid ja meie tegemisi märkab. Viljandi haigla on lastele valmistatud rõõmu eest väga tänulik."

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles