Viljandi noortennisist ja klubi pälvisid tunnustust

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal tunnustati Eesti parimaid tennisiste ning vanuseklassis T-12 pälvis parima mängija tiitli Brit Martin (vasakult viies). Klubi Fellin valiti Eesti regionaalseks tennise arendajaks.
Eelmisel nädalal tunnustati Eesti parimaid tennisiste ning vanuseklassis T-12 pälvis parima mängija tiitli Brit Martin (vasakult viies). Klubi Fellin valiti Eesti regionaalseks tennise arendajaks. Foto: Igor Pissarev

Eelmisel reedel Tallinnas Tallink Spa & Conference Hoteli restoranis Nero peetud traditsioonilisel Eesti tennise aastalõpupeol tunnustati ühtlasi hooaja säravamaid tegijaid ning viljandlanna Brit Martin noppis oma vanusekategoorias parima mängija ja Viljandi klubi Fellin regionaalse tennise arendaja tiitli.

Treener Ott Ahoneni sõnul on vanuseklassis T-12 parima mängija tiitli pälvinud Brit Martin tänavusel hooajal võitnud kõik tähtsamad võistlused, sealhulgas nii Eesti karika- kui meistrivõistluste tiitleid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles