IRLi parlamendifraktsioon tuleb Viljandimaale

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liit.
Isamaa ja Res Publica Liit. Foto: .

Neljapäeval teeb Isamaa ja Res Publica Liidu parlamendifraktsioon väljasõidu Viljandimaale, et kuulata kohalike elanike ja ettevõtjate mõtteid Viljandimaa ja Eesti poliitika kujundamise osas.

Viljandimaale sõidavad fraktsiooni esimees Urmas Reinsalu, erakonna peasekretär Priit Sibul, riigikogu õiguskomisjoni esimees Marko Pomerants, riigikogu keskkonnakomisjoni esimees Tõnis Lukas ning Kaia Iva, Liisa-Ly Pakosta, Erki Nool, Andrus Saare, Annely Akkermann ja Siim Kabrits.

IRLi poliitikud tutvuvad muu hulgas Viljandimaa omavalitsuste, ettevõtete ja haridusasutustega. Samuti võtavad saadikud osa Hendrik Adamsoni 120. sünniaastapäevale pühendatud üritusest, proosakogumiku «Kuldsel elukoidikul» esitlusest Kärstna koolis.

Tõnis Lukas annab Kitzbergi gümnaasiumis kaheteistkümnendale klassile ajalootunni teemal Prantsusmaa ja Suurbritannia kahe maailmasõja vahel.

Samuti on IRL väljas «Kuulamise telkidega», kus elanikud saavad otse poliitikutega suhelda. Telgid on avatud kella 10—12 Mustla turuplatsil ning kella 16—18 Viljandi bussijaama juures.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles