Fortuuna valis jooksjate seast esimesed õnnelikud

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
56. Viljandi linnajooksu start antakse 9. oktoobril Vabaduse platsil.
56. Viljandi linnajooksu start antakse 9. oktoobril Vabaduse platsil. Foto: Elmo Riig / Sakala

56. Viljandi linnajooksuni on jäänud vähem kui kolm nädalat. Eile selgusid viis esimest õnnelikku, kes pääsevad järgmisel aastal jooksule tasuta.

Loosi tahtel võitsid võimaluse 2012. aasta jooksul tasuta osaleda Meeli Loite, Mario Atonen, Leili Teeväli, Kat­rin Peterkopf ja Alar Kaar.

Tasuta pääsmete loosimises osalesid aadressil www.sportinfo.ee/linnajooks Viljandi linnajooksule registreerunud, kes olid selleks soovi avaldanud.

Neil, kes sel korral ei võitnud, pole põhjust kurvastada: juba kolme nädala pärast on järgmine võimalus. Päev enne võistlust, 8. oktoobril loositakse välja veel viis tasuta pääset 57. linnajooksule.

Teha ei ole vaja midagi muud kui registreerida end 9. oktoobril peetavale võistlusele, märkida ära ka soov kampaanias osaleda ning loota loosiõnnele.

Viljandi linnajooks saab stardi oktoobri teisel pühapäeval kell 12 Vabaduse platsilt. Trass on sama mis mullu ning kulgeb mööda Viljandi tänavaid ja parke.

Eile ennelõunaks oli end 13,5 kilomeetri pikkusele jooksule kirja pannud 74 ja 10 kilomeetri pikkusele kepikõnnile 10 osalejat. Viljandi tänavatel kulgev võistlus on hooaja viimaseid rahvajookse ning tänavu ootavad korraldajad sellele umbkaudu 400 osavõtjat.

Peale põhijooksu ja kepikõnni on tänavu tähtsal kohal lastejooksud, mis peetakse enne peamist starti. Kell 10.30 algavatel Karumsi lastejooksudel võisteldakse neljas vanuseklassis. 5—8aastased lapsed läbivad 450meetrise ning 9—12aastased 800meetrise ringi.

Septembri lõpuni maksab osalemine täiskasvanutele 6 eurot. Veteranid ja noored, kes on sündinud 1993. aastal või hiljem, pääsevad jooksma 4 euro eest. Kepikõnnile saab end registreerida 3 euroga ning Karumsi lastejooks on tasuta.

Lisainfo leiab www.sport­info.ee/linnajooks või Viljandimaa spordiliidust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles