Repliik: Silmad lahti!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisi Seil
Liisi Seil Foto: Elmo Riig / Sakala

Käes on aasta ilusamaid aegu: sirelid ja toomingad levitavad magusat lõhna, meelespead katavad maapinda taevasinise vaibana ning viljapuud kannavad valget kleiti.

Seda helemeelset värskust jätkub vaid mõneks nädalaks — siis saavad puude lehed täiskasvanuks ja kevadlillede õitsemislust lõpeb.

Oleks inimestel ainult mahti praegust ilusat aega nautida! Kahjuks on maikuu lõpul paljudel kibekiire. On vaja koolitööd lõpetada, kartul maha panna, üritused korraldada ja puhkuse-eelsed tegemised joonde ajada. Nii libiseb kevad mööda, ilma et jõuaks korralikult ringigi vaadata. Varsti on taas tont põõsas ja varjud hakkavad pikenema.

Täna on ilus maikuine laupäev. Veel on aega märgata! Ükspuha, kus te ka ei viibiks, tehke silmad lahti ja otsige üles lähim sirelipõõsas. Hingake selle parfüümi sügavalt sisse ja talletage sireliõite värvus oma mälusahvrisse. Sealt on hea talvel turgutust võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles