Maratonirada sünnib ainult käte jõul

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Mulgi uisumaratoni korraldajad jätkasid eile Viljandi järvel päevi kestnud võitlust lumega. Pärastlõunal olid lumelükkajad veendunud, et maraton tuleb homme väga halbadest ilmaoludest hoolimata.

Käte jõul oli eile õhtuks puhtaks aetud 1,5 kilomeetri pikkune uisurada. Sahaga traktorit polnud võimalik järvele lasta, sest see oleks oma raskusega jääd lõhkuma hakanud. Paraku lubas ilmaprognoos eile ööseks ja täna hommikuks Viljandisse suurt lumesadu ja tuisku ning seetõttu oli eile keeruline prognoosida, millises seisukorras on rada täna.

Neljapäeva lõuna ajal käis maratoni korraldavate Viljandi rattaklubi liikmete ponnistusi kaemas presidendi abikaasa Evelin Ilves. Ehkki uisud olid tal kaasas, ei hakanud ta lumelükkajate vahele järvele minema. Rattaklubi presidendi Loit Kivistiku sõnul võivad uisutajad rada julgelt kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles