Maagümnaasiumi tahab remontida üheksa firmat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maagümnaasiumi algklasside maja
Maagümnaasiumi algklasside maja Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi maagümnaasiumi Jakobsoni tänaval asuvat maja soovib remontida üheksa firmat, kes kõik jäid hinnapakkumistes alla selle piiri, mida Riigi Kinnisvara aktsiaselts oli prognoosinud.



«Praegu on õige aeg ehitama hakata,» rõõmustas pärast ümbrikute avamist linnavalitsuse esindajana komisjonis olnud linnamajandusameti juht Priit Vihuri. «Hinnad on alla läinud ja parim pakkumine tuli selline, nagu me hindasime töö maksumuseks 2005. aastal.»

Vihuri sõnul küsiti üheksast pakkumisest soodsaimas töö eest 25,4 miljonit krooni. Ehituse tellija Riigi Kinnisvara aktsiaselts teeb sellele nüüd ekspertiisi, et veenduda, kas kõik tööd on hinnas kajastatud.

Jakobsoni tänava ääres asuv maagümnaasiumi väikeste maja on remondiks valmis ja töö peaks seal algama kolme nädala pärast. Ühele poole tuleb ehitusega jõuda järgmisel suvel.

Jaanipäeval tahab linnavalitsus alustada maagümnaasiumi suure hoone remonti ja on kavandanud sellele kulutada 22 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles