Ratturid lõpetasid ühe sarja ja alustasid teist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Holtsmann
Marko Holtsmann Foto: Koit Teder

Laupäeval lõpetasid jalgrattasportlased Tallinnas maastikusõidusarja «Team Rattapood Cup» ja pühapäeval osalesid nad juba Sindis sügiskrossisarja avavõistlusel.


Pirital peetud «Team Rattapood Cupi» kuuendal osavõistlusel jõudsid Viljandi rattaklubi noortest esikolmikusse Josten Vaidem, kes lõpetas M-16 arvestuses teisena, ning Ilona Tasane, kes oli klasside M-8 ja N-10 ühises konkurentsis kolmas.

Viljandi klubi treeneri Marek Johansoni sõnul oli M-16 klassi punktiseis enne viimast etappi intrigeeriv, sest selle võidu korral oleks Josten Vaidem pälvinud sarja üldvõidu. «Kahjuks tuli tal leppida teise kohaga.»

M-14 klassis sai Pirital neljandana lõpetanud Kristjan Johanson kokkuvõttes kolmanda koha. Noormees korjas eri etappidel veel kaks teist ja kaks kolmandat kohta.

Klassi M-12 arvestuses pälvis Joosep Sankmann kokkuvõttes viienda, klassis
M-10/N-12 Reelika Varblane kuuenda, klassis M-8/N-10 Ilona Tasane üheksanda ja klassis M-6/N-8 Stefan Johanson neljanda koha.

Kevadel alguse saanud sarja osavõistlused leidsid aset Eesti eri paigus ning nagu ütles Marek Johanson, sõideti üks põnevamaid etappe suve lõpul Narvas. «Tänu sellele võistlusele sai nii mõnigi meie noorsportlane esimest korda piirilinna.»

Maastikusõidusari «Team Rattapood Cup» kuulus Eesti jalgaratturite liidu teise kategooria võistluste sekka.

Kuu aega kestva sügiskrossisarja avaetapil pühapäeval Sindis saavutasid Viljandi rattaklubi sõitjad kaks kolmandat kohta: Marko Holtsmann klassis U-23 ja Josten Vaidem klassis M-16.

Neljanda koha teenisid Kristjan Johanson klassis M-14, Joosep Sankmann klassis M-12 ja Ilona Tasane klassis N-14. Mikk Tootsi lõpetas klassis M-18 kuuendana.

Sügiskrosside sarja kuulub seitse osavõistlust ja kaks neist korraldatakse Viljandimaal.

Eeloleval pühapäeval peetakse Viljandis sarja ühe osavõistlusena maakonna lahtised maastikusõidu meistrivõistlused. Kell 12 algava mõõduvõtu start ja finiš on Männimäe lasteaia parklas. 10. oktoobril on sarja viies etapp kavas Karksi vallas Paanikesel. Finaaletapp sõidetakse 23. oktoobril Otepääl.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles