Laupäeval viib buss loodusesõbrad Lahemaale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsad.
Metsad. Foto: Küllike Rooväli

Riigimetsa majandamise keskuse tellitud buss viib huvilised laupäeval Viljandist Lahemaale, kus leiab aset Eesti looduskaitse 100. aastapäevale pühendatud matka- ja muusikaüritus.


Riigimetsa majandamise keskuse (RMK) matka- ja muusikaürituste sari, mida peetakse looduskaitse juubeli auks kõigis viies Eesti rahvuspargis, jõuab sel laupäeval Lahemaale.

Viljandist on sinna võimalik sõita tasuta bussiga, mis väljub kell 8.30 bussijaamast. Vajalik on eelregistreerimine RMK kodulehel.

Seekordsel üritusel osalejatel on võimalik valida eri pikkuse ja raskusega jalgsi- ning bussimatkade vahel. Kui metsas käidud, saavad huvilised osa võtta töötubadest Oandu looduskeskuses: saagida puid ning teha liivapilte, puulehtedest roosikimpe ning kividest ja teokarpidest ehteid.

Looduskeskuse peahoone saalis näidatakse loodus- ja pärandkultuurifilme, avatud on metsarahva kohvik ning ravimtaimenäitus. Üritus kulmineerub kell 17 Oandu looduskeskuse õuel algava kontserdiga, kus astuvad üles Riho Sibul ja Jaak Tuksam ning ansambel UMA, millesse kuuluvad Aleksei Saks ja Robert Jürjendal. Külalisena teeb kaasa Bonzo.

RMK matka- ja muusikapäev on kõigile osalejaile tasuta, eelregistreerunud matkalisi ootab ka lõunasöök. Buss tuleb Lahemaalt Viljandisse tagasi kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles