Libedus niitis jalakäijaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autojuhid on viimasel paaril päeval libedusega paremini hakkama saanud kui jalakäijad. Poolteise päevaga sattus haiglasse 14 jääl kukkunut, autodes ei saanud samal ajal keegi viga.
Autojuhid on viimasel paaril päeval libedusega paremini hakkama saanud kui jalakäijad. Poolteise päevaga sattus haiglasse 14 jääl kukkunut, autodes ei saanud samal ajal keegi viga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Teisipäeva hommikul teedele tekkinud jääst tingitud ohud ja õnnetused ei lõppenud ka kolmapäeval. Mõne hinnangu kohaselt olid teed eile isegi ohtlikumad, sest maanteele tekkis must jää.

Ühtegi liiklusõnnetust, milles inimene oleks kannatada saanud, ei juhtunud, küll aga sattus kahe päevaga haiglasse esmaabi nõutama vähemalt 14 ennast kukkumisega vigastanud inimest ja üks neist vajas ka haiglaravi.

Viljandi haigla kommunikatsioonijuht Krista Valdvee ütles eile lõuna ajal, et vastuvõtuosakonnas käib tihe töö ning peasüüdlaseks on endiselt libedus. Üleeile hommikust eile lõunani oli kukkumiste tõttu erakorralise meditsiini osakonda pöördunud 14 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles