Sakala keskuses avati Enel Lepiku fotonäitus

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi fotoklubi avas Sakala keskuse fuajees Enel Lepiku isikunäituse "Kaasteeline".
Viljandi fotoklubi avas Sakala keskuse fuajees Enel Lepiku isikunäituse "Kaasteeline". Foto: Elmo Riig

Viljandi fotoklubi avas Sakala keskuse fuajees Enel Lepiku isikunäituse "Kaasteeline".

Fotoklubi esimees Peeter Sink märkis, et ehkki Enel Lepik ei kuulu ametlikult nende ridadesse, on ta aktiivselt osalenud organisatsiooni korraldatud ettevõtmistel ja võistlustel. "Arvestades seda, et Enel teeb järjest paremaid pilte, tegi klubi talle ettepaneku tulla välja isikunäitusega. Plaanitu saigi nüüd teoks," sõnas ta.

1974. aastal sündinud Enel Lepiku enda sõnul on fotograafia tema jaoks ühtaegu nii looming kui hobi. "Vahel võib mõne minu pildi valmimimine ehk küpsemine võtta mitte ainult sekundi, vaid lausa mitu aastat. Fotograafias olen leidnud selle, mida olen otsinud – kaasteelise. Olen saanud vahendi, kuidas ennast ja oma loomingut sõnatult väljendada. Nii saan end laadida, looduses ringi kolada, metsas eksida, tundide viisi loomi ja linde passida," tutvustas ta.

Lepik on varem oma töödega esinenud mitmel näitusel ja konkursil ning olnud korduvalt auhinnatute seas. Sakala keskuses saab tema pilte näha 31. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles