Rongis ei saa veel niipeagi süüa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni palvel ei avalda Sakala fotot täissoditud rongist. Ettevõtte kommunikatsioonijuhi hinnangul on sodijate eesmärk saada oma tööle suur tähelepanu ning seetõttu teeb Elron enda poolt kõik, et soditud vagunid võimalikult vähe avalikkuse ette jõuaksid.
Elroni palvel ei avalda Sakala fotot täissoditud rongist. Ettevõtte kommunikatsioonijuhi hinnangul on sodijate eesmärk saada oma tööle suur tähelepanu ning seetõttu teeb Elron enda poolt kõik, et soditud vagunid võimalikult vähe avalikkuse ette jõuaksid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium nõustus Elroni palvel lükkama edasi tähtaega, mil firma on kohustatud alustama rongides söögi ja joogi pakkumist.

Postimees Online’i teatel esitas Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip 5. märtsil ministeeriumile ülevaate rongides toitlustusteenuse osutamise ettevalmistamisest. Selles soovis ta alustada ministeeriumiga läbirääkimisi, muutmaks mullu 29. juunil sõlmitud avaliku teenindamise lepingut, mille kohaselt peab Elron tänavu 1. aprillist ekspressrongides toitlustust pakkuma.

Ministeerium palus Ossipilt täiendavaid andmeid toitlustusteenuse teostatavuse, võimalike tähtaegade ja majandusliku otstarbekuse kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles