Viljandi kuusepuu ootab jõulusoove

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaduse platsil asuv jõulupuul on ruumi ka omavalmistatud ehete jaoks.
Vabaduse platsil asuv jõulupuul on ruumi ka omavalmistatud ehete jaoks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus kutsub lapsi kaunistama Vabaduse platsil seisvat jõulupuud.


Linnavalitsuse pressiesindaja teatel võivad lapsed ja ka täiskasvanud Vabaduse platsil asuva jõulupuu külge riputada omavalmistatud ehteid ja soovikaarte. Selleks tuleks esemele külge panna niit või pael.

Et jõulupuu alumistel okstel ei ole jõululaternaid ja valguskette, muudaksid laste tehtud jõuluehted kuuse päevasel ajal senisest palju rõõmsamaks ja omapärasemaks.

Soovikaartidega võivad Viljandi jõulupuud ehtida nii linna ja maakonna lasteaialapsed, kes koos rühma või vanematega jalutuskäiku teevad, noored, üliõpilased ja pered - kõik, kes tahaksid teistele midagi soovida või ilusat öelda.

Kaunistada võib ka jõulupuud ümbritsevat aeda.

Pressiesindaja lisas, et omavalmistatud jõuluehted ja soovikaartidega sobib kaunistada ka kodus ning lasteaia või kooli hoovis kasvavaid kuusepuid.

Linna jõulupuu ehtimise ja heade soovide soovimise võimaluse pakub Viljandi välja Tartu eeskujul, kus raekoja platsi kuusepuu alumised oksad on rikkalikult laste ja tudengite jõulu- ja uusaastasoovidega kaunistatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles