Viljandi tüdrukud saavad kooliloosi stipendiumi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Selver.
Viljandi Selver. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval loositi 34-s Eesti Selveris välja stipendiumid kahele koolilapsele ning Viljandi Männimäe Selveri loosimisel naeratas õnn Jakobsoni gümnaasiumi V-a õpilasele Meriliis Leiusile ja IX-b tüdrukule Marit Iilale.


Igakuine 250-kroonine kooliraha makstakse välja üheksa kuu vältel lapse isiklikule pangaarvele.

«Selver on koolistipendiumi korraldanud juba mitu aastat ning igal aastal on huvi ja osavõtt järjest kasvanud,» lausus aktsiaseltsi A-Selver tegevdirektor Iivi Saar. «Kooliloos oli üle-eestiline, osa said võtta kõigi 34 Selveri kliendid. Selver peab stipendiumi koolilapsele paremaks auhinnaks kui mingit eset, sest siis saab igaüks raha kulutada oma vajaduste järgi: kas kooliasjadeks, trennirahaks või kinoskäikudeks.»

Möödunud aastaga võrreldes muutus sel korral pisut loosimise korraldus. Eelmisel aastal oli Selveri koolistipendiumi väärtus poole suurem, 500 krooni, mis anti igas kuus ühele lapsele Selveri kohta.

«Otsustasime, et sel aastal suurendame stipendiaatide arvu, et teha rõõmu suuremale hulgale lastele ja vanematele. Seepärast on sel aastal iga Selveri kohta stipendiaate kaks. Lisaks loosis Selver kõigi osalejate vahel välja ka traditsioonilise perereisi, seekord Türgimaale,» rääkis Iivi Saar. Tänavuse reisi võitja on Tallinnast.

Kooliloosil sai osaleda 6. augustist 9. septembrini kõigis Selveri keti kauplustes. Kõigi klientide vahel, kes sel perioodil ostsid korraga vähemalt 190 krooni eest, täitsid kassast antud loosikupongi ja postitasid selle enne 10. septembrit Selveri infoletis, läksid loosi Selveri stipendiumid. Loosis said osaleda kõik lapsed vanuses 6-18 aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles