Karksi algkoolimajast saab detsembriks hooldekodu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endisest Karksi lasteaia-kooli majast saab mõne kuu pärast hooldekodu. Ehitustööde objektijuht Aavo Leppik rääkis, et ehitusega ollakse graafikus. Sees käib töö põrandaga ja väljas vahetatakse katust.
Endisest Karksi lasteaia-kooli majast saab mõne kuu pärast hooldekodu. Ehitustööde objektijuht Aavo Leppik rääkis, et ehitusega ollakse graafikus. Sees käib töö põrandaga ja väljas vahetatakse katust. Foto: Marko Saarm / Sakala

Valgamaal seitsme osakonnaga ligi 350 inimesele hooldusteenust pakkuv Lõuna-Eesti hooldekeskus laieneb Viljandimaale, avades detsembri algul Karksi külas endise lasteaia-algkooli majas sajakohalise hooldekodu.

Lõuna-Eesti hooldekeskuse tegevjuht Vambola Sipelgas rääkis, et kõigepealt tulevad Karksisse suletava Polli hooldekodu kliendid.

«20 kolib siia Pollist, aga broneeringuid on veelgi,» ütles ta. «Laias laastus on meil silma ees pilt, kust see sadakond kohta jaanuariks täis tuleb.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles