Aerutajad on teinud hea alguse

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi aerutamisklubi vendadest liikmed Madis ja Mihkel Vitsut võitsid möödunud nädalavahetusel Narvas peetud võistlusel kahesel alusel mõlemad distantsid.
Viljandi aerutamisklubi vendadest liikmed Madis ja Mihkel Vitsut võitsid möödunud nädalavahetusel Narvas peetud võistlusel kahesel alusel mõlemad distantsid. Foto: Erakogu

Juba mõnda aega on väldanud Eesti aerutajate hooaeg ning viljandlastel on seljataga Tartu kevadregatt, Lätis peetud Balti meistrivõistlused ja koduse karikasarja sõidud Narvas.

Viljandi aerutajate treeneri Kalev Heli sõnul on meie klubi sõitjad kevade hilinemisest hoolimata korralikku minekut näidanud. «Sõidukilometraaž on veel väike — ju oleme talvisel perioodil head ettevalmistustööd teinud,» lausus ta.

Aerutajate hooaeg hakkas pihta mai algul traditsioonilise Tartu kevadregatiga, kus sõideti ühestel paatidel 5000 meetri distantse. Viljandlased saavutasid seal meeste ühekanuul kaks pjedestaalikohta: Madis Vitsut oli teine ja Tanel Heli kolmas. Mihkel Vitsut tuli neljandaks. Naiste arvestuses saavutas kolmanda koha Eve Külasalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles