Linnavalitsus korraldab ettevõtjatele konverentsi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi tööstusest kõneleb konverentsil aktsiaseltsi Viljandi Metall juhatuse esimees Jaak Sulg.
Viljandi tööstusest kõneleb konverentsil aktsiaseltsi Viljandi Metall juhatuse esimees Jaak Sulg. Foto: Elmo Riig / Sakala

6. juunil kell 12 korraldab Viljandi linnavalitsus pärimusmuusika aidas ettevõtjatele konverentsi, millel kõneldakse majanduskriisi mõjust maakonna ettevõtlusele ja peetakse aru ettevõtluses aset leidvate võimalike muutuste üle.


Konverentsile oodatakse kõiki ettevõtjaid, aga ka teisi, kes soovivad mõista praegu ühiskonnas toimuvat ja sellest lähtudes oma tegevust planeerida, või tunnevad huvi Viljandi ettevõtluse arengu ja võimaluste vastu.

Viljandimaa võimalusi tänases majandusruumis käsitleb konverentsil aktsiaseltsi Tavid nõukogu liige Meelis Atonen. Ekspordist kõneleb aktsiaseltsi Hansa Candle juht Tarvo Moss ja Viljandi tööstusest aktsiaseltsi Viljandi Metall juhatuse esimees Jaak Sulg. Sihtasutuse Viljandimaa Arenduskeskus juhataja Urmas Tuuleveski avaldab mõtteid Viljandi kui turismilinna kohta ja Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja vaatleb Viljandit kui loomelinna.

Kahetunnisele konverentsile järgneb Viljandi linna ja maakonna parimate ettevõtete autasustamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles