Treener: meestel jääb vajaka enesekindlusest

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Lillevere
Aivar Lillevere Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval Viljandi staadionil peetud Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigakohtumises pidi Viljandi Tuleviku II tunnistama Pärnu JK Vapruse 4:1 paremust.


«Tulemusest võib järeldada, et mängisime kehvalt. Nii see ka oli,» lausus Viljandi esiliigameeskonna treener Aivar Lillevere.

Tema jutu järgi polnud mängupilt siiski nii lootusetu, kui näitas tabloo lõppseis. «Meilgi oli rohkesti väravavõimalusi, paraku jõudsime tulemuseni vaid korra. Võidab aga ikka enim väravaid löönud, mitte võimalusi loonud meeskond.»

Pärast Dmitri Lipetski mängust eemaldamist kohtumise 70. minutil jäi Tuleviku II arvulisse vähemusse. Selleks ajaks oli tema kaotusseis juba 1:3.

«Tundub, et mängijail jääb praegu vajaka enesekindlusest - skoorime väga vaevaliselt,» nentis Aivar Lillevere.

Tuleviku ainsa värava lõi kohtumise avapoolajal Jaanus Sirel.
Seni esiliigas peetud viiest kohtumisest on Viljandi esindus võitnud kaks ja kaotanud kolm. Praegu hoiab ta turniiritabelis kuue punktiga kümne võistkonna seas kuuendat positsiooni.

Oma järgmise liigamängu peab Tuleviku II eeloleval pühapäeval Tallinnas Sportland Arenal FC Flora II-ga. Koduväljalkul on tema järgmine etteaste 19. aprillil, mil siia sõidab mängima FC Levadia duubelmeeskond

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles