Hallistes saab usaldusväärne kunde vajaduse korral ka tasuta lõunaid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokk Mare Pikkor ulatab potist suppi või paneb kokku prae. Joogi ja magustoidu saab einestaja võtta leti pealt.
Kokk Mare Pikkor ulatab potist suppi või paneb kokku prae. Joogi ja magustoidu saab einestaja võtta leti pealt. Foto: Elmo Riig / Sakala

Halliste söökla letil on kaardimakseaparaadi asemel hoopis arvelaud ja ega sularahaautomaatigi läheduses ole. Kokad aga ei saada tühja kõhuga minema ka seda, kel parajasti raha kaasas ei juhtu olema.

«Kui ikka keegi on nädal aega minu juures söömas käinud ja sel päeval tal tõesti sularaha ei ole, eks ta siis maksa mõni teine kord,» kõneles ehtsa puu­pliidi taga askeldav juhataja Riina Purju, kes ise nimetab oma ametit kokk-brigadir. Kokk sellepärast, et ta teeb süüa. Brigadir sellepärast, et ühtlasi on tema korraldada paberimajandus.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles