Kolm võistkonda on turniiri lõpetanud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval peeti eri tugevusgruppides kolm Viljandimaa meeste korvpalli meistrivõistluste kohtumist.


Turniir on nüüdseks lõppenud kolmele võistkonnale, kes jagasid omavahel 13.-15. koha. Selles grupis olid laupäeval Suure-Jaanis vastamisi kohaliku valla teine esindus ja meeskond Algajad. 88:67 võiduga tagas endale grupi võidu ja kokkuvõttes 13. koha Suure-Jaani II. 14. kohaga lõpetas Spordikooli II ning 15. kohale platseerus meeskond Algajad.

Laupäeval samuti Suure-Jaanis peetud teise tugevusgrupi vastasseisu Suure-Jaani Noortekoondise ning meeskonna Aken ja Uks vahel võitis 83:47 kohalik meeskond. Päeva ainsas tugevaima grupi kohtumises alistas Hansa Ilutulestikud 87:74 Suure-Jaani I.

Meistrivõistluste tugevaimas grupis, kus selgitatakse 1.-6. koha saajad, jätkavad seni kaotuseta AP Mets ja Hansa Ilutulestikud. Viimati nimetatu on pidanud kolm ja AP Mets kaks mängu. Teisipäeval kell 19.30 on võistkonnad maagümnaasiumi korvpalliväljakul omavahel vastamisi.

Teises tugevusgrupis (7.-12. koht) on kolmest mängust kolm võitnud Suure-Jaani Noortekoondis ja Karksi-Nuia. Teisipäeval peetakse selles grupis üks mäng maagümnaasiumis: kell 18.15 kohtuvad seal Rattaklubi ning Aken ja Uks.

Laupäeval on turniiril neli kohtumist taas kavas Suure-Jaani spordisaalis: kell 12 mängivad Suure-Jaani Noortekoondis ja Karksi-Nuia, kell 13.30 Tarvastu ja Paistu vald, kell 15 Abja ja Spordikooli I ning kell 16.30 Anttila ja AP Mets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles