«Öökossul» lustis umbes poolsada noormeest

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetakse spordihoones turniir «Öökoss Vol. 3».
Laupäeval peetakse spordihoones turniir «Öökoss Vol. 3». Foto: Siim Teder

«Öökossul», mille korraldas reedel spordihoones Viljandi avatud noortetuba, käis palliplatsil 51 noormeest. Pallipatsutajaid toetasid tantsutruppide Brilliance, Desire ja Dancecall piigad ning kitsaks jääma kippuval tribüünil ergutasid neid sõbrad ja sõbrannad.

Viljandi avatud noortetoa esindaja Mart Saar andis pärast üritust teada, et õnnestunud võistlusõhtu saab sellel õppeaastal järje talvisel ja kevadisel koolivaheajal.

«Aktiivne osavõtt ja arvukas toetajaskond andsid kinnitust, et niisuguse ettevõtmise vastu tuntakse huvi,» hindas korraldaja spordiürituse kordaläinuks.

Tänavakorvpalli määrustiku järgi peetud turniiril tegi kaasa 14 meeskonda. Üpris tasavägiselt kulgenud finaalkohtumisele jõudsid Taavi Tiim ja Stifler. «Öökossu» esikoha teenis seekord Stifler, mis koosnes Marek Ungersonist, Steven Tensingist ja Rasmus Otsast.

Teise koha saanud meeskonnas mängisid Hans Müllerson, Taavi Randoja, Sander Sulg ja Andreas Pajupuu ning kolmanda koha pälvisid Tarmo Varblane, Esko Jänes ja Karli Kukk, kes moodustasid koosseisu Two and Half Man.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles