PÄEVA PILT Viljandi mehed on vulkaanide maal kohal. Õhtul läheb käsipalliplatsil madinaks

Priscilla Õmblus
Copy
Viljandi käsipallurid, kes kaugemalt, kes lähemalt, saavad jälle Eesti koondises kokku. Fotol on seitse Eesti koondislast (vasakult): Aleksander Pertelson, Ott Varik, Hendrik Koks, Karl Roosna ja Karl Toom, alumises reas Rasmus Ots ja Simon Drõgin.
Viljandi käsipallurid, kes kaugemalt, kes lähemalt, saavad jälle Eesti koondises kokku. Fotol on seitse Eesti koondislast (vasakult): Aleksander Pertelson, Ott Varik, Hendrik Koks, Karl Roosna ja Karl Toom, alumises reas Rasmus Ots ja Simon Drõgin. Foto: Helin Potter

Täna ei saa küll Islandil ilma üle nuriseda nagu tavaliselt, sest see on peaaegu samasugune nagu Viljandis. Õhtul läheb aga Reykjaviki käsipalliplatsil suisa palavaks, sest täna õhtul võõrustab Eesti koondist 2025. aasta maailmameistrivõistluste kvalifikatsiooni otsustavas faasis maailma tippu kuuluv Islandi meeskond.

Viljandi käsipallifännidel tasub täna otsida vähemasti seitse pöialt, mida peos hoida, sest Eesti 17-liikmelisest koosseisust just seitse on meie kandi mängijad. Ja kui Eesti koondis saaks kohtumisele vastu minna täiskoosseisus, oleks neid kaheksa, sest Mihkel Lõpul tuleb praegu vigastusega eemale jääda.

Kes eestlastest tuli Reykjavikki lähemalt, kes kaugemalt, kes sai tulla autoga, kes lennukiga. Igal juhul on viljandlased kohale jõudnud ning õhtuseks mänguks valmistumas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles