Kristiina Ehin esitleb luulekogu

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luuletaja ja kirjanik Kristiina Ehin
Luuletaja ja kirjanik Kristiina Ehin Foto: AIVAR AOTÄHT/SAKALA

Homme, 9. aprillil kell 13 esitleb luuletaja ja kirjanik Kristiina Ehin Viljandi Centrumi Rahva Raamatu poes oma äsja ilmunud luulekogu "Kohtumised".

Luulekogu keskendub päriskohtumiste tähenduslikkusele süveneva virtuaalsuhtluse ajastul ja selle läbivaks vormiks on dialoogid.

“Ühtäkki mõistsin, et minu elus on olnud kohtumisi inimeste, paikade, lindude ja loomade, hetkede ja iseendaga, mis on mulle tähendusrikkad, kuid ununeksid siiski ühel päeval täielikult, kui ma neid luuletusteks ei kirjutaks. Just sellest äratundmisest ongi see luulekogu alguse saanud. Lähisuhted, laste ja vanemate kontakt, vajadus emakeelse kultuuriruumi järele, sõprade otsingud ja igapäevaelu mõtestamine on selle luulekogu tähtsamad märksõnad,” kirjeldab autor raamatu sündi.

Kristiina Ehin on luuletaja ja proosakirjanik, kes õppis Tartu ülikoolis eesti filoloogiat ja on spetsialiseerunud rahvaluulele. Ta on laulnud ansamblis Sinimaniseele ja aastast 2012 ansamblis Naised Köögis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles