Tulevik langes aastalõputurniiril finaali penaltiseerias

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleviku esindusmeeskond lõpetas Tartus peetud aastalõputurniiri teise kohaga.
Tuleviku esindusmeeskond lõpetas Tartus peetud aastalõputurniiri teise kohaga. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Viljandi Tuleviku klubi esindusmeeskond, kes lõppenud liigahooaja tulemuste põhjal esiliiga võitjana tulevaks aastaks meistriliigasse tõusis, mängis kolmapäeval Eesti jalgpalli liidu aastalõputurniiril esiliiga meeskondade konkurentsis ja pidi leppima teise kohaga.

Traditsiooniline saalijalgpalli aastalõputurniir, mis peeti Tallinna Kalevi spordihalli kapitaalremondi tõttu seekord hoopis Tartus A. Le Coqi spordihoones, on Tuleviku esindusmeeskonnale paaril hiljutisel korral edukas olnud: 2012. aastal võitis ta teise ja 2013. aastal esiliiga turniiri.

Peatreener Aivar Lillevere juhtimisel tänavusele turniirile suhteliselt kogenud koosseisuga läinud Tulevik alistas alagrupifaasis kindlalt kõik oma neli vastast: 2:0 Vändra Vapruse, 5:1 FC Levadia U-21, 6:0 Nõmme Kalju FC U-21 ja 3:1 Maardu Linnameeskonna. Poolfinaalis käis ta 4:0 üle Tallinna FC Infoneti U-21 esindusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles