Tulevik pakkus kodustele võiduka jalgpalliõhtu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm

Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond kindlustas neljapäeval kodupubliku ees oma esiliiga liidri positsiooni, kui mängis kindlalt 4:1 üle Tartu FC Santose.

Kohtumist kindlalt kontrollinud viljandlaste avavärava lõi Robert Taar 16. minutil. Külalismeeskonnal õnnestus esimesel poolajal siiski korraks seis viigistada, kui väljakukohtunik määras trahvikastis õnnetult vastu kätt lennanud palli tõttu külaliste kasuks penalti, mille Alex Meinhard ka realiseeris.

1:1 viigiga lõppenud avapoolaja järel väljakule naasenud Tulevik alustas näljaselt ning jõudis 50. ja 56. mänguminutil efektsete tabamustega sihile. Kaks lühikese ajavahega löödud väravat kirjutati protokolli Kaarel Kübara ja Tanel Langi nimele.

Kohtumise viimaseks jäänud, Tuleviku neljas tabamus läks kirja Santose meeste omaväravana, kui Tartlased ei suutnud nurgalöögist teele saadetud palli oma väravaesiselt korralikult minema saata ning see maandus nende endi väravas.

Viljandi Tulevik peab oma kaks järgmist esiliiga kohtumist võõral väljakul: 7. juunil mängib meeskond Maardus sealse linnameeskonnaga ning 11. juunil Tallinnas Infoneti teise koosseisuga. Meeskonna järgmist kodumängu tuleb Viljandi publikul oodata 2. juulini, kui siia sõidab Tallinna Kalev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles