Alagrupiturniiril saabub lahendus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anttila ja Hansa Ilutulestikud kohtumine Raudna spordihoones.
Anttila ja Hansa Ilutulestikud kohtumine Raudna spordihoones. Foto: Madis Luik

Teisipäeval peetakse maakonna meeste korvpalliturniiril kaks viimast alagrupimängu.


Kell 18.15 mängivad maagümnaasiumi saalis Tarvastu vald ja AP Mets ning kell 19.30 kohtuvad sealsamas Suure-Jaani I ja Spordkooli I.

AP Metsa ja Tarvastu mäng täidab A-alagrupi tabelis kaks tühja ruutu ja teine teisipäevane kohtumine tõmbab joone alla C-alagrupi mängudele.

Möödunud laupäeval selgus lõplik järjestus B-alagrupis, kus viimase mängu pidasid Hansa Ilutulestikud ja Karksi-Nuia. See lõppes Hansa Ilutulestike 85:69 võiduga.
B-grupis võitis Anttila Hansa Ilutulestike, Karksi-Nuia, Akna ja Ukse ning Suure-Jaani II ees.

Lisaks B-grupi mängule peeti laupäeval Raudna spordisaalis Abja valla ja Suure-Jaani Noortekoondise kohtumine, mille võitis tulemusega 61:57 Abja. Tarvastu oli laupäeval 69:66 parem Spordikooli II.

Viimaste alagrupimängude järel jagatakse võistkonnad tulemuste järgi järgmiseks meistrivõistluste etapiks kolme tabelisse.

Alagruppide kaks paremat hakkavad turniirisüsteemis selgitama maakonna meistrivõistluste 1.-6. koha omanikku, alagruppide kolmandad ja neljandad mängivad omavahel 7.-12. koha pärast ning gruppide viiendad selgitavad 13.-15. koha saaja.

Ühtegi eelturniiri tulemust kaasa ei võeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles