Jakobsoni kool saab annetajate abiga madalseiklusraja

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Kui esialgu plaanis Jakobsoni kool kaasava eelarve rahaga rajada mänguväljaku kooli ette, siis nüüd tehakse annetajate toel madalseiklusrada kooli taha muruplatsile.
Kui esialgu plaanis Jakobsoni kool kaasava eelarve rahaga rajada mänguväljaku kooli ette, siis nüüd tehakse annetajate toel madalseiklusrada kooli taha muruplatsile. Foto: Elmo Riig

Et Viljandi Jakobsoni kooli mänguväljaku idee on kahel linna kaasava eelarve võistlusel napilt võiduta jäänud, algatas kool aprilli alguses mänguväljaku jaoks rahakogumise. Summa kogunemisega on ka plaanid selginenud: kooli taha valmib madalseiklusrada.

Mullu kaotas Jakobsoni kooli ettepanek kaasava eelarve konkursil poolesaja häälega koertepargi ideele ning tänavu jäi see 81 häälega alla Kesklinna kooli mänguväljaku rajamise mõttele.

Detsembris hakkas direktor Tauno Tilk mänguväljaku tarvis ise raha koguma: kooli jõululaadal müüsid õpilased omatehtud küpsetisi ja meisterdisi ning tema mängis aula laval lõõtsa. Kõik, kes direktorist moosekandile raha annetasid, toetasid sellega mänguväljaku rajamist. Kooli vilistlased on loonud mittetulundusühingu Viljandi Jakobsoni Kooli Toetusselts ning detsembris jagasid nad kooli Facebooki lehel ühes jõululaada piltidega kontonumbrit, millele võib soovi korral mänguväljaku heaks raha kanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles