Viljandi võrkpallipoisse hakkab koolitama hiljutine tippmängija

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel on Argo Arak mänginud kõrgel tasemel rannavõrkpalli ning osalenud maailmakarikavõistluste etappidel. Tänavugi teeb ta koos Kaarel Kaisiga kaasa koduses sarjas, kus veterani mõõtu mehed on koos mängides mitu korda esikolmikusse jõudnud.
Suvel on Argo Arak mänginud kõrgel tasemel rannavõrkpalli ning osalenud maailmakarikavõistluste etappidel. Tänavugi teeb ta koos Kaarel Kaisiga kaasa koduses sarjas, kus veterani mõõtu mehed on koos mängides mitu korda esikolmikusse jõudnud. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kevadel võrkpallitreenerita jäänud Viljandi spordikool palkas uueks hooajaks poisse treenima Viljandis sirgunud Argo Araku, kes kuulus paar aastat tagasi Eesti koondisesse.

Mängijana Eesti ja Küprose tippklubidesse ning koondiseski põhirivistusse kuulunud 36-aastane Argo Arak valiti kandideerinute seast spordikooli uueks treeneriks teisipäeval. «Soovisin leida tööd kodule lähemal,» ütles ta.

Copy
Tagasi üles