Kõige rohkem on Viljandis parkimisega muret turu platsil, kus linnavalitsus on piiranud parkimisaega kahele tunnile. Peamiselt parkimise algusaja fikseerimata jätmise tõttu on seal paari kuuga määratud sadu trahve. Kui aga trahvitu trahvija töö vastu linnavalitsuses protestib, saab ta vastuse ikkagi selleltsamalt trahvijalt.
Kõige rohkem on Viljandis parkimisega muret turu platsil, kus linnavalitsus on piiranud parkimisaega kahele tunnile. Peamiselt parkimise algusaja fikseerimata jätmise tõttu on seal paari kuuga määratud sadu trahve. Kui aga trahvitu trahvija töö vastu linnavalitsuses protestib, saab ta vastuse ikkagi selleltsamalt trahvijalt. Foto: Elmo Riig

Kui Viljandis vales kohas parkinud autojuht saadud trahvi raekojas vaidlustab, vastab talle sama ametnik, kes trahvi tegi. Linnavolikogu liige Helir-Valdor Seeder leidis volikogu istungil, et olukord, kus ametnik teeb iseenda tööle järelevalvet, tuleks lõpetada.

"Kas see pole mitte huvide konflikt, kui inimene ise oma tegevuse üle järelevalvet teeb?" pöördus Seeder küsimusega Viljandi linnapea Johan-Kristjan Konovalovi poole.

Kommentaarid (3)
Copy