Järgmisel aastal tuleb Viljandisse tasuline parkimine. Mida me sellest teame?

Triin Loide
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Et järgmisel aastal avab kesklinnas uksed Viljandi haigla uus hoone ning see lööb segamini kogu kesk- ja vanalinna parkimise, on linn otsutanud parkimise jälle tasuliseks muuta.
Et järgmisel aastal avab kesklinnas uksed Viljandi haigla uus hoone ning see lööb segamini kogu kesk- ja vanalinna parkimise, on linn otsutanud parkimise jälle tasuliseks muuta. Foto: Elmo Riig

Järgmisel aastal avatakse Viljandi haigla kauaoodatud uus hoone Tervikum. Kuigi selle juurde on kavandatud ligi 200 parkimiskohta, on linna arvates oht, et kesk- ja vanalinn umbe pargitakse. Olukorra leevendamiseks on plaanis parkimine osaliselt tasuliseks muuta.

Kui uut haiglahoonet ehitama hakati, oli see üldjoontes kõigile väga hea uudis: praegune hoone on viisakalt ja ametlikult väljendudes amortiseerunud, selle ülalpidamiskulud on suured ning ka asukoht ei ole kuigi mugav. Töökohad kesklinna, bussiaegade klapitamisest ja taksoarvetest pääsemine, ilus moodne väljanägemine, ülalpidamiskulud senistest taskukohasemad – kõik väga hea. Ainus küsimus on algusest peale olnud, kuhu kõik need töötajad ja patsiendid oma auto pargivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles