Kahe rentniku vahel läks põllu pärast tuliseks maajagamiseks

Richard Särk
Copy
Endel Pastarus (nokkmütsiga) kirjutas rendilepingule alla oma sõnul alkoholijoobes. Tema juttu usuvad poeg Priit Ritson (kollase särgiga) ja rentnik Kalev Nurk, kes pidi teisipäeval külvamisest loobuma.
Endel Pastarus (nokkmütsiga) kirjutas rendilepingule alla oma sõnul alkoholijoobes. Tema juttu usuvad poeg Priit Ritson (kollase särgiga) ja rentnik Kalev Nurk, kes pidi teisipäeval külvamisest loobuma. Foto: Elmo Riig

Mustla lähedal Jakobimõisa põllu peal puhkes teisipäeva hommikul tuline tüli, mis kiskus kohati isegi füüsiliseks. Keegi asjaosalistest aga endal süüd ei näe, sest nad on oma väitel käitunud õiguspäraselt.

Jakobimõisa arusaamatuse juured ulatuvad juba kümne aasta tagusesse aega ning hiljutine juriidiline virvarr paneb ka õigusinstantsid kukalt kratsima.

Kirjutas alla purjuspäi

Osaühingu Karpo juht Kalev Nurk valmistus parajasti Karpo renditavale põllule rapsi külvama, kui kohale ilmusid maaomaniku üleaedsed Rein Rüütel ja Kadri Nugis ning teatasid Nurgale, et hoopis nemad rendivad 5 hektari suurust põllumaad ning Nurk jätku oma töö katki. Nurga külvitööd tuldi seejuures takistama koguni adraga, sellest jäid põllule maha vaod. «Ta (Rein Rüütel – toimetus) vehkis kätega, sõimas ja üritas mul telefoni käest ära võtta,» rääkis Nurk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles