Linn kutsub Viljandi järve kasutamise arutelule

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Viljandi järve populaarsus on kasvanud ja sestap kutsub linnavalitsus üles huvirühmade esindajaid arutama, kuidas kõik koos veekogu mugavalt kasutada saaksid. 
Viljandi järve populaarsus on kasvanud ja sestap kutsub linnavalitsus üles huvirühmade esindajaid arutama, kuidas kõik koos veekogu mugavalt kasutada saaksid. Foto: EVE NAABER

Viljandi linnavalitsuse haridus- ja kultuuriamet kutsub huvilisi neljapäeval, 19. augustil kell 11 rannakohvikusse Bangalo arutlema selle üle, kuidas erinevad huvirühmad mugavalt koos Viljandi järvel toimetada saaksid.

Haridus- ja kultuuriameti juhataja Jaak Raie sõnul on arutelu ajendatud sellest, et Viljandi järve kasutamine on viimatistest kokkulepetest alates intensiivistunud ja tema sõnul see suundumus jätkub.

"Järve populaarsus on kasvanud ja huvigrupid suurenenud ning mõistlik on nüüd, hooaja lõpus, vaadata tulevasse aastasse, et jõuaks aegsasti järve kasutamise hea tava värskendamiseni, mis ka spordivaldkonna ümarlaual ühe teemana üles tõusis," ütles ta.

Abilinnapea Jane Koitlepp rääkis, et kohtumise eesmärk on leppida kokku, kuidas kasutada järve nii, et kõigil oleks võimalikult hea, ning lisas, et üheskoos jõutakse võimalike lahenduste või ettepanekuteni.

Arutelule on oodatud kõik, kellele Viljandi järve kasutamine ja sellega seonduv huvi pakub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles