Politsei sai spordihoonest taas varguseteate

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordihoones ei tohi väärtasju garderoobi jätta.
Spordihoones ei tohi väärtasju garderoobi jätta. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Kuigi spordihoonesse on paigaldatud uued turvakaamerad ning sportijatel palutud asju garderoobi mitte jätta, sai politsei teisipäeval taas teate, et Viljandi spordihoone lukustamata ruumist on varastatud rahakott koos dokumentidega.


Spordihoone juhataja Mati Jürisson tunnistas, et ei tea kõnealuse varguse kohta midagi, kuid kinnitas, et uued turvakaamerad on paigas ning töötavad.

Samas lisas ta, et viimasel ajal on lapsed kurtnud varguste üle, kuid hiljem on selgunud, et mingit vargust pole olnudki. «Vähemalt kahel korral on esitatud süüdistus, kuid pärast on väidetavalt varastatud ese lapse enda asjade hulgast välja tulnud,» selgitas Jürisson.

Ta tõi näite, et pärast üht koolitundi oli õpilane avastanud, et lukustatud garderoobist on kaduma läinud tema rahakott. Algul kahtlustati, et vargaks võis osutuda keegi sama klassi lastest, kuid põhjaliku otsimise järel leiti rahakott lapse enda koolikoti põhjast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles