Viljandi ja Põhja-Sakala valda saatis omavalitsuste mõõduvõtul edu

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Viljandi valla teatesuusatamise naiskond, kuhu kuulusid Teesi Tuul, Andra Aavik ja Karolina Pugal, teenis talimängudel pronksmedali. Edu arhitekt on pildil paremal olev treener Urve Bergman.
Viljandi valla teatesuusatamise naiskond, kuhu kuulusid Teesi Tuul, Andra Aavik ja Karolina Pugal, teenis talimängudel pronksmedali. Edu arhitekt on pildil paremal olev treener Urve Bergman. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalavahetusel peeti järjekordsed Eesti omavalitsuste talimängud, sedapuhku Viru-Nigulas. Murdmaa- ja mäesuusatamise võistlused leidsid aset Tehvandil ja Väiksel Munamäel. Viljandi maakonna spordisõpru saatis mängudel edu: Põhja-Sakala vald tuli väikeste valdade seas teiseks, Viljandi vald suurte omavalitsuste seas neljandaks ning Viljandi linnade seas kolmandaks.

Nagu ütles Viljandimaa spordiliidu tegevjuht Margit Kurvits, on hinnalisemad Viljandi ja Põhja-Sakala valla saavutused, sest esimesena nimetatu oli kõikide osalenud omavalitsuste seas neljas ja teine seitsmes, seevastu Viljandi linn sai üldkokkuvõttes 28. koha.

Osa võttis vaid kaheksa linna, kokku oli osalevaid omavalitsusi 50. Võisteldi järgmistel aladel: murdmaasuusatamine, mäesuusatamine, lumelauasõit, naiste ja meeste korvpall, kabe, male, ujumine, lauatennis ning juhtide võistlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles