Laest sadama hakanud vesi lõpetas korvpallimängu

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusfirma Pärlin töömehed võtsid eile spordihoone vana saali laest maha läbivettinud krohvi. Täna peaks saama selgeks, kas lage on võimalik kiiresti ja odavalt parandada või pannakse ohutuse tagamiseks saal üldse kinni.
Ehitusfirma Pärlin töömehed võtsid eile spordihoone vana saali laest maha läbivettinud krohvi. Täna peaks saama selgeks, kas lage on võimalik kiiresti ja odavalt parandada või pannakse ohutuse tagamiseks saal üldse kinni. Foto: Elmo Riig / Sakala

AP Mets ja Paistu meeskond mängisid pühapäeval Viljandi spordihoone vanas saalis maakonna korvpalli meistrivõistluste kohtumise viimast veerandaega, kui ühtäkki hakkas vesi väljakule tilkuma.

Esialgu üritasid võistluste korraldajad platsi kuivatada, et mäng lõpuni viia, kuid tilkumine muutus kiiresti sorinaks ning võistlus tuli lõpetada. Pude eterniitkatus ei hoidnud enam vett kinni.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles